Renovering og totalrenovering

Renovering af hus i Grenå og Djursland

Hvis din bolig trænger til en renovering, tilbyder vi hos Tømrer og Snedker Lars Nielsen hjælp til projektet. Om det drejer sig om hus, etageejendom eller bygninger tilknyttet din virksomhed – er vi behjælpelige. Når det kommer til boligrenovering, er vi nemlig eksperter.

Mange års erfaring med renoveringsarbejde

Erfaring er nøgleordet hos os. Det betyder, at du får en kompetent og erfaren håndværker tilknyttet dit renoveringsprojekt, så du ikke skal bekymre dig om slutresultatet.
Ønsker du professionelt og kvalitetsbevidst håndværk til tiden, så har du altså fat i den rette tømrer.

Når du samarbejder med os hos Tømrer og Snedker Lars Nielsen, gør vi meget ud af at du gennem hele forløbet, føler at du er i trygge hænder.
Vælger du os som din samarbejdspartner, får du samtid en kyndig rådgiver. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål til renoveringen og vi rådgiver dig gerne i alt fra valg af materialer til opdeling af rum.

Inspiration til renovering

En dårlig planløsning i boligen kan føre til frustrationer i hverdagen, og findes blandt årsagerne til at folk ønsker at flytte fra deres bolig. En renovering af boligen, i form af en omstrukturering af planløsningen, kan være et godt og betydeligt billigere alternativ, end f.eks. at skulle bygge nyt. Når du optimere din planløsning, fremtidssikrer du samtidig din bolig, og vælges der en fleksibel planløsning, får du også en bolig der kan rumme plads til familieforøgelse eller lignende.

Det er ofte ikke så svært at optimere sin planløsning og bolig.
F.eks. kan du:

  • Fjerne ikke-bærende skillevægge og udvide døråbninger. Boligen åbnes herved mere op.
  • Sammenlægning af små enkeltværelser, så der bliver færre, men større værelser i boligen. Det kender vi f.eks. fra køkkenalrum
  • Installering af vinduer i mørkere dele af boligen, så sollyset lukkes ind.
  • Flytning af trapper hvis du har en bolig i mere end ét plan. Trapper fylder ofte meget og er et sted der nemt kan findes plads ved optimering af placeringen.

Med en renovering eller ombygning, får du muligheden for at gentænke din bolig på ny, uden det behøver at koste det samme som at bygge et nyt hus. Tømrer og Snedker Lars Nielsen hjælper dig med at renovere og ombygge boligen, så du kan få opfyldt dine boligdrømme.

Hvad koster en renovering?

Prisen for en renovering eller ombygning er forskellig, alt afhængig af hvad der skal renoveres. Det siger sig selv, at en totalrenovering af en bolig helt automatisk vil være dyrere end en renovering af badeværelset. Prisen afhænger først og fremmest på størrelsen af projektet. Dernæst kommer kvaliteten af arbejdet og materialerne, der bliver brugt. Hos Tømrer og Snedker Lars Nielsen går vi meget op i, at arbejdet bliver gjort ordentligt og ikke mindst til en ordentlig pris, du har råd til. Når du tænker pris for et renoveringsprojekt, så er det afgørende at du kigger på kvaliteten af arbejdet. Det billigste tilbud er ikke altid det bedste i byggebranchen. Først og fremmest skal arbejdet gøres godt og ordentligt og dernæst til en fornuftig pris. På den måde kan du få en bolig du bliver glad for, og som tilmed er sikker at bo i.

Tømrer og Snedker Lars Nielsen hjælper med renovering af din bolig

Har du en bolig som du overvejer at få ombygget eller renoveret, så står vi hos Tømrer og Snedker Lars Nielsen klar til at hjælpe dig. Vi går efter at være kundernes foretrukne valg, når der er behov for dygtig, professionel arbejdskraft. Vi ønsker altid, at du er tilfreds med den færdigudførte opgave.
Vi tilbyder totalløsninger når det kommer til renovering. Det vil sige at vi kan stå for alt fra nedrivning, til indhentning af byggetilladelser hvis det er nødvendigt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 87 79 40 30 eller mail ln@larsts.dk for at høre mere eller for et gratis og uforpligtende tilbud på dit tilbygningsprojekt.

Hvad jeg også tilbyder

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud