Udtalelser

“Vores byggeri af et nyt sommerhus startede med en svampeskade i gulvet. I første omgang afviste forsikringsselskabet at dække skaden, da det var deres opfattelse, at det ikke var svamp og derfor ikke omfattet af forsikringen. Forsikringsselskabets repræsentant tog nogle prøver, hvor resultatet var, at skaden ikke var dækket af forsikringen.

Vi fik kontakt til Lars, som fik lov til at lave et hul i gulvet og hurtigt kunne se, at der var tale om svamp i bjælkerne under gulvet. Med hjælp fra Lars og flere prøver fik vi overbevist og dokumenteret overfor forsikringsselskabet, at der var tale om svamp, som var dækket af forsikringen. Det viste sig, at hele gulvet var omfattet af skaden og ikke kun et enkelt værelse. Det var en lang proces inden vi nåede dertil.

Næste trin var så om vi skulle udvide det eksisterende hus eller bygge et nyt, da vi gerne ville have lidt større værelser.

Efter nogen overvejelse besluttede vi herefter at rive hele huset ned og bygge et nyt hus, som var en smule større end det oprindelige hus. Lars henviste til et arkitektfirma, som lavede tegningerne til vores nye hus. Vi var ikke i tvivl om, at Lars skulle stå for byggeriet som totalentreprise.

Lars´s eget tømrer /snedkerfirma har været kompetent med råd og vejledning til byggeriet og materialevalg undervejs i byggeprocessen. Vi har været meget tilfredse med Lars og hans dygtige medarbejdere under hele byggeriet.

Desuden samarbejder Lars med gode underentreprenører, som ligeledes har været behjælpelige med valg af materialer undervejs og har udført deres del af arbejdet til fuld tilfredshed. Der har også været plads til mindre justeringer af byggeriet undervejs. Vi har fået den tid, som har været nødvendigt for at træffe nogle gode valg af materialer mv. Det er et veludført håndværksmæssigt arbejde, som nu er ved at være tilendebragt.

Nu hvor sommerhuset ved at være færdigt, er vi glade for, at vi valgte Lars til at stå for byggeiret. Vi er meget tilfredse med resultatet og glæder os til igen at kunne bruge vores sommerhus.”

– Jytte og Leif Ravnebæk, maj 2017 

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud