Montering af vinduer

Hvis de gamle vinduer er punkterede, utætte eller du bare synes, at huset trænger til nye og flotte vinduer, så tilbyder vi både levering og montering af dine nye vinduer.

Når du køber montering af os, så giver vi altid en pris på hele opgaven, så du er sikker på, at alt er færdigt, når vi går derfra. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer, og vi hjælper gerne med at finde de rette vinduer til dit hjem.

 

Dét får du, når vi monterer dine vinduer

Når du vælger os til at monterer dine nye vinduer, kan vi montere vinduer, som du i forvejen har investeret i, eller du kan lade os om at hjælpe dig med at finde de bedste vinduer til dit hjem. I så fald er du sikret vinduer af høj kvalitet. Vores kunder kan forvente:

 • En fast pris på hele opgaven
 • Rådgivning til valg af de rette vinduer til dit hus
 • Vi har prøver med på vinduer, så du kan se forskellen på vinduer i god og dårlig
  kvalitet
 • Vi tilbyder at tyverisikre dit hjem, når vi monterer dine nye vinduer
 • Vi tilbyder at tegne dine nye vinduer ind på et billede af dit hus, så du har det fulde
  billede
 

Rådgivning

Det er vigtigt, at dine nye vinduer passer stilmæssigt i dit hus. Vi har mange års erfaring med at hjælpe kunder til at vælge den rette type vindue, så huset står flot, når vi har monteret de nye vinduer.

Men designet er blot én af de faktorer, som er vigtige, når du får udskiftet dine vinduer. Du skal også
tage stilling til:

 • Træ-alu vinduer eller trævinduer
 • 2- eller 3-lagsruder
 

Træ-alu vinduer er de mest populære

De fleste af vores kunder vælger træ-alu vinduer. Det er et forholdsvis vedligeholdelsesfrit vindue, da det ikke behøver samme overfladebehandling som et trævindue. Et dårligt vedligeholdt trævindue holder nemlig ikke i særlig mange år – til gengæld kan et godt vedligeholdt trævindue af høj kvalitet holde i 100 år. Så spørgsmålet er, om du får pudset og malet dine vinduer over tiden.

 

Skal du vælge energiruder?

3-lagsruder er dyrere end 2-lagsruder, og det kan faktisk kun betale sig at montere 3-lagsruder, hvis det er på særligt, udsatte positioner eller store glasflader, man ønsker at montere vinduerne. 3-lags vinduer har en højere isoleringsevne end 2-lags ruder, men ekstraudgiften på vinduerne tjenes ikke hjem på varmeregningen, hvis vinduerne bruges andre steder end på udsatte positioner.

Ved 3-lagsruder er der desuden større krav til vedligeholdelse og smøring, da det er et tungere vindue end 2-lagsruder.

 

Ventilation er vigtigt, når du får monteret nye vinduer

Ved isætning af nye vinduer bliver huset oftest mere tæt, og det stiller større krav til udluftningen enten med ventilationssystem eller friskluftventiler. Vi tilbyder også isætning af friskluftventiler, hvis du ønsker bedre udluftning i dit hjem.

 

Tyverisikring af vinduer

Det er potentielt en god idé at tyverisikre dit hjem, så du ikke får ubudne gæster. Tyverisikring er især til dig, som før har haft indbrud, eller hvis du bor i et område med mange indbrud eller i sommerhusområder.

Vi tilbyder forskellige former for tyverisikring, som kan sikre dit hjem mod indbrud. En indbrudstyv er interesseret i at lave så lidt larm som muligt, så personen ikke bliver opdaget. Vi tilbyder montering af vinduer med sikkerhedsglas, som er svært at smadre.

Vi tilbyder forskellige typer af sikring mod indbrud:

 • Ekstra sikringsbeslag
 • Vinduer og døre skal helst være svære at brække op
 • Hvis glasset limes fast, kan tyven ikke pille det ud
 

Vinduesudskiftning i Grenå og Djursland

Vi har vores vante gang i Grenå og på resten af Djursland.
Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og høre nærmere om prisen på udskiftning af vinduer.

Kontakt os gerne på +45 87794030 og få et uforpligtende tilbud eller hør mere.

Hvad jeg også tilbyder

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud