Tilbygning

Fra idé til færdig tilbygning

En tilbygning kan være den rigtige løsning hvis du søger flere kvadratmeter til din bolig. Det er dog en stor beslutning at bygge til, da der ofte er tale om en stor investering. Ofte stiller man sig selv de grundlæggende spørgsmål:

  • Hvordan kommer man i gang?
  • Hvad skal der indhentes af byggetilladelser?
  • Hvad koster en tilbygning?

Tømrer og Snedker Lars Nielsen varetager din tilbygning, så du ikke skal bekymre dig om andet end hvordan du ønsker din færdige tilbygning skal se ud.

Det skal du overveje inden du foretager en tilbygning

Entrepriseform

Det er en individuel sag, hvilke entrepriseform der passer dig bedst. Hos Tømrer og Snedker Lars Nielsen tilbyder vi alle former for entreprisearbejde, så om du søger en samarbejdspartner der kan stå for hele byggeprocessen, varetager vi gerne dit projekt som totalentreprenør.
Har du derimod brug for en erfaren og kompetent tømrer, der kun skal varetage en del af dit byggeri, påtager vi os naturligvis også denne rolle.

Byggetilladelser

Alt efter hvilke entrepriseform du vælger, har forskellige interessenter for byggeriet ansvaret for indhentelsen af byggetilladelser. Vælger du en entrepriseform hvor du selv er fungerende bygherre og selv ønsker at stå for indhentelse af tilladelser, har du muligheden for det. Ønsker du derimod at vi skal stå for hele processen fra indhentelse af byggetilladelser til uddelegering af fagentrepriser, kan vi også stå for det.

Fordele ved tilbygning

En tilbygning til din bolig er en effektiv måde at skabe flere kvadratmeter på, så der kan blive plads til hele familien. Når du bygger til, så øger du samtidig ejendomsværdien af din bolig, så du kan få flere penge for boligen, hvis du en dag står i situationen at skulle sælge den.

Da boligens antal kvadratmeter tit er en afgørende faktor for om en bolig er interessant for en potentiel køber, er pengene altså godt givet ud.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning afhænger af forskellige faktorer, og derfor svinger prisen på tilbygninger utrolig meget. Den gængse tommelfingerregel er, at det koster mellem 15.000-20.000 kr. pr. kvadratmeter for en tilbygning på 40 m2. Hvilket svarer til 600.000 – 800.000 kr.
Tommelfingerreglen svarer til prisen på en tilbygning uden køkken eller bad, da det altid vil være dyrere at få bygget et køkken og bad. Tommelfingerreglen er beregnet ud fra en gennemsnitspris på tilbygninger, men der er mange faktorer, som kan bidrage til, at prisen bliver højere.
Hvis der i tilbygningen skal bygges et nyt badeværelse mellem 6-8 m2, koster det i gennemsnit i omegnen af 180.000 kr., hvilket er uden kloakering. Prisen på badeværelset kommer oveni prisen pr. m2. En tilbygning på 40 m2 inklusiv badeværelse på 6-8 m2 kan derfor hurtigt komme til at koste omkring 800.000 kr.
Det ovenstående eksempel er udregnet ud fra gennemsnitsprisen på en tilbygning på 40 m2, men den endelige pris afhænger af dine ønsker til materialer og af opgavens kompleksitet og kan derfor blive både dyrere og billigere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en tilbygning

Hos Tømrer og Snedker Lars Nielsen varetager vi hele din tilbygning fra start til slut. Vi står altid klar til at rådføre dig, og vi hjælper dig gerne med at klarlægge, hvordan du bedst muligt får tilføjet flere kvadratmeter til boligens grundareal. Vi har mange års erfaring med tilbygninger, og vi udfører altid vores arbejde med højeste præcision, og stolthed for vores fag.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 87 79 40 30 eller mail ln@larsts.dk for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud på dit tilbygningsprojekt.

Hvad jeg også tilbyder

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud